eNest

mobil løsning på
personlig sikkerhed

Sikkerhed for alle

eNest er en personlig mobil sikkerhedsløsning, der altid kan lokalisere brugeren og sørge for, at vedkommende modtager hurtig og effektiv hjælp i en eventuel nødsituation.

Desuden er eNest-apparatet udstyret med proaktive alarmer, der adviserer om en nødsituation, når brugeren ikke selv kan gøre det, hvis vedkommende for eksempel er faldet eller har haft et uheld.

Sikkerhed for alle

Alt det du behøver for at føle dig tryg.

enest Altid lokaliseret. Altid lokaliseret.
Både ude og
hjemme.
enest bede om hjælp Du kan bede om hjælp
ved et enkelt
tryk på en knap.
eNest passe på dig Og lad eNest passe på dig
og give besked, når du mest har
brug for det

Lommestørrelse

Lille, let og handy. eNest-apparatet er designet således, at nødknappen altid er i nærheden, og at du har apparatet på dig, i jakken, på bukserne eller i tasken, som om det ikke var der.

enest Lommestørrelse

Altid nogen til at hjælpe dig

Dig!

Nødtjenester

eNest-apparatet kan indstilles til at fungere sammen med alle typer af alarmcentraler og nødtjenester for at kunne hjælpe dig i kritiske situationer.

Hjemme

Med eNest-platformen er det muligt at vide, hvor du befinder dig, og om der forekommer nogen form for nødsituation. Du kan desuden indstille alt, hvad der vedrører eNest.

Familie og venner

De kan få at vide, hvor du befinder dig, og hvad der er sket via e-mail eller SMS, hvis der opstår en nødsituation.

Egenskaber

Egenskaber enest

Faldsensor

Apparatet detekterer alle fald eller slag og sender et alarmsignal til kontrolplatformen, så der kan sendes øjeblikkelig hjælp, eller bare konstatere at du er OK via enhedens højtaler og mikrofon.

Tale og lytte

Ved modtagelse af en alarm kan der åbnes et kommunikationsvindue fra kontrolplatformen ved hjælp af apparatet, og brugeren kan derfor være i direkte kontakt med specialisten på kommunikationsplatformen.

Sporbarhed

Apparatet er forsynet med GPS- og wifi-teknologi for at kunne lokalisere brugeren på et hvilket som helst tidspunkt, såvel indendørs som udendørs.

Geozoner

Apparatet kan afgrænse et nærmere bestemt geografisk område, enten permanent eller i et nærmere bestemt tidsrum, således at systemet vil give besked, hver gang apparatet bevæger sig ind i området eller forlader det.

SOS-tjeneste

Ved et tryk på alarmknappen har brugeren mulighed for at få direkte adgang hele året, døgnet rundt, til en specialist, som yder den nødvendige hjælp øjeblikkeligt.

Anvendelse

Det er det eneste apparat med et synkroniseret armbånd, hvilket gør det utrolig nemt at sende et alarmsignal i en nødsituation og således få hjælp i enhver situation.

enest armbånd
Vil du vide mere? Kontakt os.
The Nest Network S.L. | T: +34 915 647 712
nestwork facebook nestwork twitter nestwork linkedin
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev? Tilmeld dig!


loading