Ofte stillede spørgsmål

4 spørgsmål
 • 1

  Kan jeg tilslutte mit eNest-apparat umiddelbart efter, at jeg har købt det?

  Når du har købt et eNest-apparat, skal du blot kontrollere, at der indeni findes et SIM-kort, der er klargjort til tale og data, logge på platformen og registrere apparatet. Du kan også bede forhandleren om at gøre det for dig. Når din profil er blevet registreret og konfigureret med dine foretrukne indstillinger, er apparatet klart til brug.

 • 2

  Kan jeg knytte flere armbånd til det samme apparat?

  Du kan knytte alle de armbånd, du ønsker, til det samme apparat. Du skal imidlertid være opmærksom på, at kun et armbånd kan være aktivt ad gangen. Hvis du forsøger at tilslutte et armbånd til et apparat uden først at have afbrudt det foregående, kan der ikke oprettes forbindelse.

 • 3

  Hvordan kan jeg afgrænse et nærmere bestemt område for eNest-apparatet?

  På brugerplatformen finder du alle oplysninger om, hvordan du konfigurerer apparatet. Det er en meget enkel og intuitiv platform, som er utrolig let at anvende.

 • 4

  Eftersom eNest-apparatet anvender et SIM-kort, betyder det så, at jeg kan foretage opkald med det?

  eNest-apparatet er ikke en telefon og må ikke anvendes som sådan. SIM-kortet er nødvendigt for at kunne anvende GSM- og GPRS-teknologi og dermed kunne foretage den fornødne kommunikation. Det er imidlertid ikke muligt at anvende apparatet til at foretage telefonopkald. Hvis nødalarmen er aktiveret, kan apparatet modtage indkommende opkald fra alarmcentralen, som effektivt behandler nødsituationen.

Vil du vide mere? Kontakt os.
The Nest Network S.L. | T: +34 915 647 712
nestwork facebook nestwork twitter nestwork linkedin
Ønsker du at modtage vores nyhedsbrev? Tilmeld dig!


loading